Az oldalról

Ezen az oldalon a webfejlesztéssel kapcsolatos tapasztalataimat gyűjtöttem és gyűjtöm csokorba. Egyrészt, hogy legyen egy hely, ahol később megtalálom, másrészt, hátha hasznos másoknak is.

Az írásokhoz bárkitől várok építő kritikát, további ötleteket, vagy ha valamely részét hasznosnak találod, köszönetet is. Ezenfelül bármilyen megjegyzést, megkeresést szívesen fogadok az emailcímemen: wallner {at} bitbaro (dot) hu

Magamról

Nevem: Wallner Ádám

Villamosmérnökként végeztem Győrben a Széchenyi István Egyetemen (akkor lett egyetem). Hobbiból kezdtem foglakozni Linuxszal, ami odáig fajult, hogy rendszergazda lettem a halásztelki kábeltelevizió társaságnál, majd szintén rendszergazdaként kaptam állást egy budapesti cégnél. Mellette elkezdtem PHP-s weboldalakat készíteni. Erre felfigyeltek a cégnél, ahol dolgoztam, és nemsokára az akkor alakuló Web csoport vezetője lettem. Azóta rengeteg weboldalt készítettem, illetve a készítésében részt vettem. Néhány weboldal, amikhez sok közöm van (ha nem teljesen én csináltam):

A Linux iránti szeretetem azóta is megmaradt, minden gépemen Ubuntu Linuxot használok, még a feleségemet és anyósomat is rá tudtam venni ;-)   (igaz, ők a Xubuntu változatot használják, mert régebbi laptopjuk van).

WEB2.0 trükkök

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó?